Välj en sida

…Jag har så himla roligt om dagarna. Det är fullkomligt kaos här hemma – det är ju inte så kul. Men lillan! Hon kryper fram och tillbaka till höger och vänster och rätt vad det är hör jag bara hur hon kiknar av fniss någonstans. Hon har så roligt bara av att krypa runt som ett yrväder. Jag blir alldeles till mig i själen när jag hör henne. 

Igårkväll visade hon sig för första gången riktigt medveten om sin tunga. Så jäkla roligt! Hon låg på skötbordet och lekte med den medan jag bytte blöja, från sida till sida, ut och in, känna på tänderna och sen skulle hon få Chrille att härma!! Hon är så fantastiskt rolig nu! 

Vi har börjat hitta grejer på konstiga ställen nu också. Jojjomäään! Vår lilla toddler möblerar och placerar om. Hittade hennes babypuder i en flyttlåda igår. Där hade vi bestämt inte lagt det – jag och Chrille då alltså…

Theofis har ju varit risig också. Inte ätit på två dagar nu och knappt druckit sedan igår. Hade en tid hos veterinären imorse och han är inte helt kry. Han hade tydligen bakterier i kisset och visade även tecken på inflammation i urinvägarna. Exakt hur han åsamkat sig det här får ni fråga valfri gudom om. Jag har inte den blekaste aning. Men nu har han fått medusin som han ska få knapra på och sen blir det återbesök i nästa vecka.

Kaoset har det börjat hända saker med. Vi fick som vi ville och har fått ut tapeter till allt som var underkänt i lägenheten. Nu har vi börjat i köket och spacklat halvvägs. Det kommer bli såååå bra! Jag är aspepp. Det är bara bengligt att bygga runt en 11-månaders. Men nu tror jag vi drar ett ryck och gör klar köket. Börjar bli helt tokig i huvudet av kaoset. ALLT – är i vardagsrummet. 

Slänger med lite random bilder som får vara självförklarande. 🙂 

Puss på er!