Välj en sida

2015-12-13 12.11.16Ja, det var idag alltså. Helt STÖRT! Under förutsättning att vi inte går över tiden förstås. Å ena sidan känns det som flera år sedan vi fotograferade gravtest och skickade till de Bästa, å andra sidan känns det som alldeles nyss vi var på vårt första besök hos Lena…

Chrille är borta sista övernattningen inatt och det märks att det är kort om tid kvar. Senaste veckan har vi planerat för det där sista. Knoddens väska är ju packad, men vi ska ju ha packning också är det tänkt. Sen installerade vi ju babyskyddet i bilen i dagarna, Chrille satte det där direkt – är man gift med en ingenjör så är man. 😉 Slutet på förra veckan ägnade jag åt att sy babynest och det blev så himla fint! Jag är toknöjd! Det blev en liten, liten miss som egentligen inte syns som jag går och stör mig på – men shhhh(!) jag ska inte prata mer om den för ni kommer mest troligt ändå inte upptäcka den. Vi skrev förlossningsbrev i helgen och nu sitter jag och googlar packningslistor till BB för att se om det kanske finns något smart vi inte tänkt på som andra haft särskild nytta av. Högst på listan än så länge verkar faktiskt mjukistoalettpapper ligga.

Dessa känslostyrda tankar alltså! Jag längtar efter vår Knodd. Men samtidigt känner jag mig inte färdig med att vara gravid. Jag kan knappt knyta skorna, jag måste ligga i väldigt specifika ställningar om nätterna för att få sova, jag har stundtals ont i både rygg och höfter och fogar, jag är trött, jag springer på toa 17 gånger om nätterna så det där med att sova….jah, jag har en grej i magen som envisas med att röra på sig då och då och faktiskt göra mig illa vissa gånger, jag kan inte äta hur som helst, min garderob har krympt dramatiskt, oooh jag vaggar numera istället för att gå, och allt annat roligt jag går och svär över om dagarna… Men jag känner mig ändå inte färdig med att vara gravid. Jag känner mig ändå inte redo för att säga adjö till gravidmagen. Det är inte den mest logiska tanke/känsla jag haft. 🙂 Chrille hade rätt roligt åt mig när jag uttryckte den högt… 😛

[easy-image-collage id=1169]

Folk har roat sig åt mig rätt ordentligt i helgen faktiskt. Jag såg en bild på facebook. En bild som handlade om mat. Närmare bestämt en bild på choklad. Guuuuud vad jag bara blev tvungen att få choklad!!! Och det fick jag. Det och en massa fler bilder av choklad på min vägg från folk som var väldigt roade av mina spontant infallande och helt oförutsägbara cravings. Alltid kul att kunna göra någon annan glad!

Annars försöker vi nog mest ha kul. Fixa, dona och ha kul, även fast vi båda är trötta. Mycket handlar om barn och barnafödande och svammel om måsten hit och dit för vi ska ha barn. Helt naturligt antar jag. Men det är skönt att bara kunna ha hysteriskt kul ihop åt ingenting också. Bara larva oss. Jag ska nog föreslå för min gode herre att vi kör ett co-op race någon kväll. Han har spelat mycket MW2 på sistone, fast å andra sidan blev vi aldrig klara med Borderlands den där veckan vi eeeehm…spelade bort varje kväll. 🙂 Tror ju sådär spontant inte att han kommer att opponera sig sådär fruktansvärt mycket mot mitt förslag.

Nu när jag har suttit och sökt snubblade jag faktiskt över ett par som gjort en sån där puttinuttgullebullegrej inför förlossningen. De hade valt ut vilken filt de skulle ha med sig till bäbisen och sen sovit med den ett tag innan det var dags så att den skulle lukta mamma och pappa när lillknytet väl fick den om sig. Det låter som en sådan där övergullig sak vi också måste göra. Fast i vårt fall lär det väl sluta med att den är så där charmigt dränkt i Theohår och hundfis oavsett vad vi gör. 🙂