Välj en sida

knodden-1.0
Jag är inte psyksjuk! Inte av den här anledningen iaf… Jag hade inte inbillat mig hela grejen. Det finns en knodd där inne – och den hade hicka!
Det var för övrigt de enda orden jag fick ur mig när vi låg där på ultraljudet. Så stört! Där är en liten knodd i mig. En riktig liten människa, med hicka, som rör sig, sover och andas.

 

Det här är såå stört!

Vi var på KUB-test i tisdags och fick resultaten igår. Riktigt fina resultat dessutom. Det var ännu en lättnad. På vägen ut från parkeringen börjar radion spela Journeys mästerverk – då blev det hög bölfaktor. Efteråt strosade vi runt i Umeå lite och tog en fika i solen. Jag smuttade på det äckligaste isteet någonsin och njöt av solen. Umeå är för övrigt en riktigt härlig stad.

I helgen var det maskerad för att fira bästaste Erik och det blev en att komma ihåg. Gästernas val av utklädnad var minst sagt… inspirerade. 😉 Jag och Chrille gick som tidernas sämst matchade par. Hitman (från spelet) och Wendy (från Byggare Bob). Det blev en riktigt bra kväll och det skrattades hysteriskt.

hitman-wendyNu börjar det närma sig semester och jag längtar så! Längtar efter att få göra Skåne osäkert i några dagar. Men mest längtar jag efter MaNea! Ska bli så fantastiskt härligt att få se dem igen. Få träffa deras lilla knyte, få släppa lös Theo med Shaggy och umgås med de bästa! 

Det kommer bli en av våra bästa roadtrips! Jag är enormt taggad.

Nu har jag lovat Chrille tjockis-mage-bilder i flera veckor så det blir väl till att ta på nåt tajt ikväll och ställa sig framför spegeln… Får se om jag har mod att lägga upp bilderna här sen. 🙂