Välj en sida

love1
Våren, eller sommaren rättare sagt (jag bor ju faktiskt i Norrbotten nu) kämpar ihärdigt för att bryta ut men lyckas inte riktigt. Jag sitter och försöker påminna mig själv om att terminen inte är riktigt helt hundra slut än. Det går lite sisådär. Särskilt när hela resten av livet drar ett ryck och det nalkas stora, roliga, härliga saker överallt. Det nalkas ännu en underbar sommar…

 

 

2015-05-15 23.06.36Bilden på Theo sammanfattar fint hur jag känner just nu. Det är verkligen härligt regnigt ute, jag tycker det är härligt uppfriskande. Men det känns inte riktigt som att det är maj, absolut inte som slutet på maj. Mer som mars – om man hade varit i Skåne :).

Det väntar några jobbiga veckor nu, ty det lär bli extra tungt att tentaplugga när man inte ens riktigt förstår att man har tentor att plugga till. Men sen! SEN! Sen kommer jag andas ut, med lite tur lagom till sommaren får för sig att dyka upp.

Facebook var elakt idag. Rätt vad det är scrollar jag förbi en stor, fet bild på en mugcake med Nutella. Men vi har varken Nutella eller tillräckligt med socker hemma. Det har varit många sådana elakheter på sistone. Men den här gången kommer Chrille hem med Nutella och socker. Eller så kommer han inte hem… 😉 Nej, skämt å sido. Det här är ett recept vi definitivt ska testa i helgen. Om inte annat så för att min själ suktar efter det. 

Funderar på att möblera om kontoret – igen. Jag blir aldrig nöjd med hur det ser ut, får se om det blir bättre den här gången. Om inte annat så blir det rymligare att få ut bäddsoffan när den behövs. 
Den största nageln i ögat här inne är faktiskt alla betongväggar. Vi har massa diplom och bilder och annat tjafs som bara ligger och skräpar i bokhyllan och förtjänar att komma upp. Men det går inte utan 15 000 borrhål för alla betongspikar går sönder p.g.a. att det är så satans mycket sten i betongen. Nu hittade jag med ren tur en spik som fungerade i köket. Ska kanske testa att sätta den i kontoret så vi kan få undan lite stök här inne.

Nu ska jag se om jag kan rädda min mysigaste, tomatdödade klänning och stoppa i mig lite mat innan hunden hamnar högst på menyn!