Välj en sida

Det där med att gå in i möbler kan jag ju sluta med tycker jag. Sjukt onödigt faktiskt. Jag drog lilltån i soffan här för tre veckor sedan och pajjade den ordentligt. Pajjat den sådär så jag-inte-kunde-springa-på-tre-veckor-ordentligt, första två kunde jag inte ha skor på utan att halta. 

Men de senaste dagarna har jag som sagt haft myror i brallan deluxe. Nu är de Bästa äntligen här och jag kunde inte hålla mig längre. Så jag drog på mig skorna och följde med Néa ut och körde sista (100+300)×10. Det gick skitbra! Jag var så jäkla nervös mest hela tiden och var så medveten varje gång jag satte ner foten. Men det gick ju kanon! Och nu mår jag bra igen. Jag vet inte varför men jag får inte alls samma känsla av att ha presterat något när jag gör styrkepassen som när jag har sprungit. Så det här känns riktigt bra! ?

Så det här var en läglig boost särskilt nu när familjen är fulltalig igen. Man vill må bra nör man mår bra! 

Nu ska jag fortsätta hjälpa Néa dricks upp vinet. Imorgon blir det friluftsdag! 🙂 Hejja hejja oss!