Välj en sida

Skor är på riktigt ena riktiga mirakelmaskiner! Jag fick äntligen mina nya skor och kom ut på första rundan igen och hade inte ont! Vid ett tillfälle pirrade det till lite grann i ena knät men jag tror det var mer knät som utbrast: ”OMG! Hon rör på sig igen!”. Det var så himla skönt.

Det skakade ju inte att vädret var med mig…

Nu är de sista tentorna avklarade och det gick, ja – vi får se. Den ena kan ha gått, den andra kändes skit. Jag hann inte ens färdigt. Utnyttjade tiden helt värdelöst gjorde jag och hängde upp mig på grejer helt i onödan. Faran med att få ha kurslittersturen med sig på tentan antar jag…

För att supa väck ångesten har jag låst in mig på Lexies rum i några dagar. För nu blir det jävlarimig rum av det! (Något ska jag fan göra rätt!)

Alla har vi vårt sätt att hantera ångest. 😉

Nu ska det målas ett sista varv med den gula färgen. Sen ska Chrille sätta kabelkanal och borra hål för gardinstång medan allt torkar ordentligt. Sen får vi se hur allt ser ut när alla 150m tejp är nere…

Nu ska jag kolla om Chrille lyckats söva Lexie eller om han somnat själv sen ska jag tvätta ett tråg… igen… 😛 

UPDATE: Han hade somnat… 😀