Välj en sida

2016-06-13 11.44.34(12.07)

I helgen började jag på våra listor. Semestern är ju nästan här och utan listor kan man ju aldrig dubbelkolla att man verkligen har allt som skulle stått på listan. Jag har en gyllene regel; INGET stryks förrän det är nerpackat. Det räcker inte med framplockat, eller ”det ska jag ta nu”. Nej. NERPACKAT får strykas. Inget annat. 🙂 

Det är så man sköter sina listor! 🙂 Har man fina listor behöver man inte heller börja packa tre veckor i förväg. Vi brukar packa kvällen innan. Toksmidigt. Det är bara att plocka, stoppa ner och stryka. Listan har ju hunnit ligga framme och växa och dubbelkollas ett bra tag innan så när det väl är dags brukar det inte fattas något viktigt. Det är ju bara liiiiiite mer än en vecka kvar nu. Gawd! 

Semestern är verkligen nästan här! Det är alldeles ljuvligt, underbart, fantastiskt! 🙂 Längtar med varenda fiber i min kropp. Vi har så fantastiska Sverigeresor! Jag har fortfarande inte riktigt förstått att det betyder att Chrille är hemma – heela tiden! Tänk att vi ska få vara samlad familj 24/7 i flera månader! Under Lexies första sommar till på köpet. Nu känner jag mer än någonsin att tiden är helig för allt bara rasar fram nu. 

Det är mindre tid kvar tills jag ska börja plugga och lämna henne flera timmar nästan varje dag än hon funnits… Jag har inte riktigt förlikat mig med det än. Jag är aspepp på att läsa och plöja och bli klar. Bidra till att uppfylla resten av våra drömmar.

Men det där med att lämna min lilla. Att inte finnas där när hon behöver någon. Nja, jag behöver nog påminna mig om att det inte är imorgon. Att vi har en hel ljuvlig sommar kvar innan verkligheten särar på oss. Men usch! Det där lät ju inte alls bättre! Fan, jag får nog jobba på den där formuleringen så det känns bättre. Jag går och kollar till henne där hon sover istället och dricker lite mer kaffe på det. Puss på er!