Välj en sida

 

[easy-image-collage id=1383]

Så blev hon döpt till slut, lilla Alexis. Efter MYCKET om och men. Vilken jävla soppa det var inför dopet alltså! Men det får vi ta irl när vi ses. Jag inser att det är lite mycket sadistiskt att skriva såhär. Men det var en så sanslös soppa. Präster som förtjänade avsked, plötslig avsaknad av präst, familj som förlorade komunikationsförmåga, familj som bara var allmänt…ja, kakor som bakades i fel ordning… Det var rätt galet. Men dagen D hade vi rätt så jäkla roligt ändå. Det blev liksom rätt komiskt till slut alltihopa – på ett bra sätt. 

Tänk att vi har så många fina vänner! Tack alla goa igen för att ni kom! Och ni som inte kunde men så gärna ville, ni var också med! <3

Nejmen om jag helt enkelt skulle nöja mig med att lägga upp några(?) bilder. Det kändes tvärt så överväldigande att skriva om hela historien. Ni kommer få höra om den ändå. 😉 Klänningen blev klar till slut. Klänningen som påbörjades när vi satt i väntrummet och väntade på att få höra om vi skulle bli igångsatta eller hemskickade för en fjärde gång. Hon hade inte på sig den så länge på själva dopet för hon blev tokvarm i den. Men det känns ändå lätt värt mödan! Jag fick göra något för henne som är alldeles hennes och bara hennes och fint och krävde mycket för att göras. Jag antar att jag bara ville få göra ett litet labour of love för henne. Att den finns, att jag gjorde den, att den är speciell – allt det är viktigare än mängden tid hon hade den på sig. 

[easy-image-collage id=1389]

[easy-image-collage id=1395]

_DSC0164

_DSC0169

_DSC0250

_DSC0322

 

[easy-image-collage id=1401]

[easy-image-collage id=1408]

Myyyyyyyys….

Efter en lång och tuff dag hade vi ändå en så himla glad tjej! 🙂

[easy-image-collage id=1405]

[easy-image-collage id=1409]

Peace out! <3