Välj en sida

image

(19.11)

Efter den stora besvikelsen igår när frissan ringde och var sjuk (som jag hade längtat efter att få fräscha till håret!) så åkte jag och Alexis in till stan idag och gick barnvagnsmarschen.
Den anordnas varje år i samarbete med RFSU  för att uppmärksamma vilket problem mödradödligheten är och hur absurt det är att en kvinna här har andra förutsättningar än en kvinna där.
Att den ena ska behöva utsätta sig för en sådan risk när hon blir gravid, men inte den andra – bara för att de råkar bo på olika platser. Att den ena ska ha ett val, men inte den andra.

Det var mysigt att promenera i barnvagnståg med några av galenskaparna, även om evenemanget i sig tyvärr var lite dåligt planerat och lite dåligt marknadsfört. Men som plåster på såren vann vi ett pris i utlottningen som var. Vi fick en jättefin liten affisch som vi får rama in.

På eftermiddagen fick vi mat av svärpäronen och Lexie har fått busa med farmor och farfar.

Imorgon blir det fika hos några kompisar och chill. Det är en rätt galen vecka som väntar med bland annat återträff med föräldragruppen. Det ska bli kul och se vad det har blivit för småttingar. Några har vi ju haft lite kontakt med men det ska bli kul att ses. Jag längtar återigen till på fredag; nu SKA jag få klippa mig! 🙂

image

En fot. 🙂