Välj en sida

image

(20.02)

Kan tänka mig att det kommer bli många bilder av den här typen efter hand som hon växer. Hon har ju onekligen en sovstil. 🙂

Sitter och tittar på när hon sover och kan inte sluta vara helt förundrad av hur lilla, lilla jag kan betyda så mycket för henne. Hur lilla, lilla jag kan ge henne så mycket ro och få henne att må så gott genom att göra så lite.
Lilla, lilla jag.
Att det kan vara så gott bara att ligga och somna på mitt bröst. Det är magiskt att obetydliga, lilla jag kan få henne att må så otroligt bra, utan att knappt försöka.
Tänk att hon år vår, tänk att hon är vår att ta hand om. Tänk att vi så oförtjänt kommer få så mycket kärlek av henne.

Hon kommer förövrigt börja skratta vilken dag som helst. Hon har legat i två dagar nu och lett så stora, glada leenden så det spritter i hela kroppen på henne och man riktigt ser hur det där lilla jollret bara är en sekund bort. Så nu kommer jag bevaka henne som en hök det kommande så jag inte missar det. 🙂

image