Välj en sida

imageVi var på rutinultraljud igår! Det var helt stört, igen. Sållar mig till den stora massa kvinnor som helt intetsägande konstaterar att det här är obeskrivligt. Och gör tillägget att det är stört – inte för att jag tror att det säger så mycket mer. 😛

Hur klockrent var det inte att knodden mitt under ultraljudet smäller upp världens finaste guard?! Mamma blev så stolt! Sluten cirkel liksom, jutsun finns med hela vägen 🙂 (Ja, den sög egentligen bara på tummen.)


Det är en grej i min mage. Som växer. Som när vi såg den igår hade vuxit helt stört mycket, och ändå är den ännu så liten. Så stor, men så sanslöst liten.

Kunde försöka föreställa mig hur det skulle kännas innan jag blev gravid. Det enda jag kunde komma på var att det inte fanns en chans att det inte skulle kännas stört.
Och stört känns det, sjuuukt stört!
Jag har liksom en klump i magen som inte hör hemma där. En riktig klump, som rör sig och växer och är i vägen.
Men det här har kanske framgått vid det här laget… 😉

Det där med att den växer… Städade ur en massa kläder ur min garderob förra veckan. Alla många kläder som redan är för små. Alla mina typ finaste kläder också. Det är lite trist. Men de fick komma ner i en låda som får stå gömd ett tag och så fick jag en massa plats för mamma- och amningskläder som bara legat överallt. Passade på att rensa linneskåpen och nu är de ganska förberedda för den stundande Ikeatrippen som vi ska göra – någon gång innan knodden kommer. Tvättade och fyllde en hel byrå med knoddkläder. Det är lite småpraktiskt stundtals med småbarnsfamiljer i vänskapskretsen 😉 Nu fick vi en hel bunt fina sängkläder också så det blir väl nästa veckas kvällsprojekt att tvätta ur dem också.

Den här veckan har jag börjat plugga lite. Var på väg att skriva att det inte var så mycket som jag tänkt eller tillräckligt. Men det ska jag inte skriva. Jag har börjat. Ska fortsätta nästa vecka.

Den hör helgen har vi precis ingenting planerat. Det är rätt härligt. Vi ska bara ta’t lugnt och mysa. Blir en långpromenad med Theo strax. Ska bara få på oss lite mer än shorts och T-shirt innan vi går ut i det kyliga regnet. Sen ikväll ska vi grilla med Bellakob, det är alltid helmys!  🙂