Välj en sida

Idag har varit en sådan där dag då jag har varit HELT övertygad om att jag bara inbillat mig hela grejen. Jag har hittat på allt i mitt huvud. Jag har lyckats övertyga mig själv så pass att min kropp faktiskt förändrats. Jag är rädd för att det ska vara sant och jag känner mig tokig!


Imorgon ska vi på vårt första riktiga besök hos barnmorskan. Vi har ju varit på inskrivning och så. Men det här är det första besöket efter att jag lämnat prover. Nu kommer det vara på riktigt och finnas bevis för att jag är gravid (eller psyksjuk). Bevis inskrivet i en journal hos en läkare efter ett blodprov, det väger lite tyngre än kiss på en sticka som kan visa fel. Imorgon höjs ribban än lite mer för hur verkligt det hela är. Under förutsättning att jag inte gått och faktiskt blivit en desperate, crazy lady som lyckats lura sin kropp att hon är gravid.

Fy vad läskigt!

Dessutom så går vi in i vecka 12 imorgon. Det känns faktiskt himla skönt. Jag har lyckats gå större delen av den här tiden utan att vara speciellt orolig för missfall. Risken ska ju vara betydligt högre nu i början men det har inte brytt mig så mycket. Tills jag blev sjuk. Jag ska inte påstå att jag gått och nojjat och varit väldigt orolig, men i och med att jag blev sjuk så blev risken så mycket mer verklig och påtaglig på nåt sätt. Jag har tänkt på det mer. 

Så det känns faktiskt riktigt skönt att komma över den där gyllene gränsen, framför allt om jag kan lyckas bli frisk samtidigt! Det känns som att graviditeten kommer kännas så mycket mer rotad, stabil, fast, säker – eller nåt. Det ska bli spännande. Jag ser fram emot imorgon, så länge jag slipper höra att jag är loco in the brainmachine.

Idag har jag varit busig =)

IMG-20150609-WA0005IMG-20150608-WA0000 IMG-20150609-WA0003

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag ville göra nåt lite speciellt för farsan. Vi har inte berättat för honom än för han fyller ju år på fredag så jag tänkte att jag skulle hitta på något roligt. Har skickat en låda till jobbet fullsprängd med glitter och under ett litet kuvert. Glitter är bra skit! Så imorgon ska jag bara komma ihåg att ringa till receptionen också så att han får lådan på rätt dag. Lite pirrigt det här. 

Nu ska jag plocka fram glass och bestämma mig för vilken av 2014 års toprankade filmer jag ska se idag. Brukar beta av den listan när C inte är hemma, det är många filmer på den listan som inte är helt hans cup o’ coffee. Så då slipper han helt enkelt se. 🙂