Välj en sida

 

IMG_2258

Har haft några helt konstiga dagar – det har inte alls gynnat någon vidare läsning. Hoppas det börjar släppa nu…

Det har verkligen gått skit de senaste dagarna. Eller rättare sagt; JAG har mått skit. Känner mig halvt panikslagen inför den här läsperioden, går mest bara runt och är rädd för att misslyckas. Inte speciellt konstruktivt, jag vet – påminner mig själv om det stup i kvarten.

Blev verkligen jättebesviken förra veckan när föreläsningarna satte igång igen. Vet inte vad jag förväntade mig av kvalitén på undervisningen men det var mer än det här.
Men det är bara att bita i det sura äpplet och gå – om inte annat så för att hålla koll på vad som händer i kursen. 

Kombon av de två blev inte den bästa. Har haft en riktigt dålig attityd de senaste dagarna och ryckt på axlarna åt det mesta. Inte direkt mitt stoltaste ögonblick – vill ju hantera stressen och pressen bättre än så här. Känns lite mesigt. Nog är jag väl ändå mer kick-ass än så här?.

Drog mig in till stan imorse och tränade. Har hoppat på ett sex-veckors program och det var bendag idag. Trapporna hem var inte roliga kan jag säga 😛
Har pulat på lite hemma och nu ska jag sätta mig och läsa igenom ett av alla tusen kompendier vi fått till fysiken utöver 10-kilos boken(!) och göra övningarna till. Det är målet för i eftermiddag. Går det bra gnetar jag på ett kapitel matte också – men det får bli en bonus. Nu till kaffepannan så vänder vi attityden!

Sen ikväll blir det utflykt för att inhandla en liten present åt en blivande 14-åring. Ska bli så så kul! 🙂