Välj en sida

Okej – senaste två veckorna har jag varit mer än bara lite tokig i #kidpresident och allt som har med honom att göra.
Kan nog utan att överdriva säga att jag blivit blixtförälskad…

Nu i veckan kom ytterligare ett klipp. Peptalk var inte det första som släpptes men är det som verkligen satt #kidpresident på kartan. Efter en vecka uppe låg klippet på över 9 000 000 visningar och det klättrar fortfarande.

Det senaste klippet berättar mer om människorna bakom och hur de fick för sig att sätta igång till att börja med. Det är fint.

Jag kan faktiskt ha börjat springa – på riktigt den här gången. I snö och kyla har jag fått in tre pass första veckan(!) och samtidigt lyckats hålla mig frisk och smärtfri. Men så har jag varit nitisk med att inte springa på vanliga nitar, något ska väl ändå alla dessa års träning var bra för. Hålla musklerna varma, strecha innan jag blir kall, inte svalna och stanna av medan jag är ute, fullt med padding kring halsen och på med tekokaren så fort jag strechat klart. Är ju ingen van löpare alls heller så det är ju lite lättare att bli full i mjukskador, särskilt medan det är kallt. Men jag tar det stadigt. Börjar en vecka eller två med 2-km rundor lugnt och fint och ökar efter hand. Jag har annars så himla lätt för att rusa iväg, höll på att göra det redan ikväll. Fick världens rus precis när jag skulle sluta och hade hur lätt som helst dragit iväg en stund till. Men det är då man får ont – på ett eller annat vis… Min kropp har en tendens att inte alls tycka som min hjärna.

Har aldrig heller tyckt det var speciellt kul att löpa, men nu känns det helt annorlunda och jag vill verkligen – varje gång. Vill vara särskilt mån om att behålla känslan och se till så att rätt blir rätt.
Det faktum att Theo är med har säkert med saken att göra, och han är så fin att jogga med. Han har hur fin skritt som helst – precis lagom, och han verkar må riktigt bra av det också. Han verkar tycka att det är kul. Det är jättehärligt att se!

Imorgon är det match och jag jobbar. Känner mig helt knäpp – har bokat in en massa pass den här månaden men det ska bli kul (inte bara när jag får lönen). Ett av passen är ju genrepet till Mello och det är alltid kul. Händer lite mer på sådana event. Ska ägna förmiddagen imorgon åt att baka pizzabullar (det är lätt bästa matsäcken!), försöka få läst lite inför labben på fredag, packa arbetskläder och plugga körschema.

Nu – SOVA!

Och kom ihåg! Onsdag är början på slutet (av veckan) – så håll ut lite till! =)