Välj en sida

Så satt man där och hade semester och inget att göra så vad gör man? Jo –  man packar väskor och hunden i bilen (fortfarande oklart vems grejer som tog upp mest plats…) och drar till världens underbaraste Habobor!

Lillebror och storebror är helt överens om var i lägenheten man befinner sig när det lagas mat!

Närmre det gottiga än så här blev det tyvärr inte 😛

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det som helt naturligt blev det häftigaste och mest eventfulla var ju hundarnas möte och den omedelbara storebror/lillebror andan som uppstod. Theo och Shaggy klickade direkt och båda hundarna fick lov att förvåna sina ägare. Shaggy tuffade till sig och Theo – som för en gångs skull inte var valpen i sällskapet – tröttnade hjärtligt efter två dagar på 6-månaders valpen som ville leka 24/7. Jag blev helt paff! 🙂

Hemlagad öl, god mat, massor av skitsnack – och framför allt två underbara vänner, gjorde för 3 helt underbara och välbehövda dagar. Längtar redan till nästa gång!

Eftersom jag helt bestämt blev lovad smisk om jag åkte upp till Habo och INTE kom ut till Mullsjö så blev det några åkturer dit också där jag satt soffprydnad hos goaste svägerskan. Även här fick Theo trötta ut sig när vi hipp som happ packade ner hela gänget och alla fyra hundarna i två bilar och drog ut i skogen.

Det blev jobbigt när man skulle slås med en grandis om vem som skulle hämta…
=)

Theo hade FULL koll på var godiset fanns!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommer inte över hur underbart kul jag hade utan att vi gjorde någonting egentligen. Att bara få vara hos människor man vet bryr sig om en och som betyder så mycket för en själv är himmel!

Att Theo också lär ha varit fett tacksam för trippen var en bonus 🙂

Björnbröder!