Välj en sida

JAG SITTER PÅ NÅLAR!

Det är så enormt mycket på gång just nu så jag vet inte vad jag ska tänka, göra, fokusera på…

Chrille har sökt ett jobb i Nässjö och det bådar enormt gott. Han såg annonsen när vi var uppe i Mullsjö sist, ringde upp gruppledaren, berättade vem han var och varför han ringde samt frågade om gruppledaren hade tid att träffas för en kopp kaffe senare på eftermiddagen. Hipp som happ var vi på väg till Nässjö strax efter lunch för att Chrille skulle på anställningsintervju utan att gruppledaren sett några papper eller någonting. Jag vet inte många som lyckas med det efter ett enda telefonsamtal. Det bådar gott när anställningsgivaren själv erbjuder sig att hjälpa oss med boende innan besked om tjänsten blivit klart.

Just nu är allt upp och ner och ALLT hänger på vad som händer under den här veckan. Får han jobbet så är vi i Nässjö inom två månader och jag börjar plugga på Högskolan i Jönköping i slutet på augusti. Då blir det högskolans Medie & Kommunikationsvetenskapliga program, vilken inriktning vet jag inte än men jag hoppas på den öppna ingången. Där hoppar vi in i en hyresrätt tills vi funnit rätt hus i Mullsjö och fått det.

Alternativet till allt detta vill jag egentligen inte tänka på, jag vill inte bo kvar i Malmö en dag mer än absolut nödvändigt. Dessutom har vi nu inget val, vi måste flytta. Det var något vi var på det klara med och en av förutsättningarna för att vi över huvud taget skulle skaffa lille Theo (som för övrigt inte är så liten längre). Att bo kvar på fjärde våningen här på Lönngatan – här i Malmö – är inte ens ett alternativ. Ytterligare nagel i ögat till är Theos vikt. Han växer helt vansinnigt fort och väger redan ca. 15 kilo(!). Han får fortfarande inte gå ner för trappor själv och ska bäras ner…och jag kan då lova att det börjar bli tungt att bära 15 kilo hund fyra våningar – detta ska göras i minst en månad till, då kommer han att väga rätt mycket mer…

Just nu sitter både jag och Chrille och hoppar där vi sitter – av nervositet, ängslan, exaltering, förhoppning…you name it!

Vill bara att detta går vägen för oss. Hoppas!HoPPAs! HOPPAS!!!!