Välj en sida

Det är nu officiellt! Den 10e Juni presenterar jag mitt examensarbete. Jag är officiellt anmäld!

Jag har mått så sanslöst dåligt idag. Handledaren skulle återkomma till mig före lunch med domen om jag blev framsläppt till redovisning och förmiddagen var en ren mardröm. Inatt har jag drömt… inte en mardröm i den vanliga meningen. Men jag drömde så panikslaget och maniskt – om rapporten(!) av allt på hela jorden. Jag har fått exakt inget vettigt gjort på förmiddagen – jag satt i Outlook och synkade mailen varannan minut. Sen blev ångesten för mycket så jag youtubade en stund. Beskedet kom precis före lunch och då bröt jag ihop lite. Det här är så laddat. Så laddat. Eftermiddagen skänkte jag åt en dokumentär.

Så. Jag har fått ha ångest och må dåligt en dag. Imorgon kör jag igen. Nu känns det som ett race på riktigt! Påtagligt. Slutgiltigt. Nu är det veckor bort! Inte månader… Det är fullständigt vettskrämmande (nytt ord) och så jävla kick-assigt (ett till nytt ord) på samma gång. Hela. Jävla. Vägen. In. I. Kaklet.

Nu jävlar!