Välj en sida

Jomen happy monday då! NOT! Det var precis hela min förmiddag… Kommer till universitetet, jamen då hade jag till att börja med glömt plånboken för att kunna ta mig in. Chrille var en hjälte och körde ut den till mig. Men då kom jag knappt in någonstans. Enda kortläsaren som släppte in mig var en av dörrarna in till Alfa. Det man behöver veta om Alfa är att det är ett enda stort glashus där man fullständigt misslyckats med ventilationen. Det går inte att vara där på sommaren. Men branddörrarna mellan husen är också försedda med kortläsare och de fungerade inte de heller så därifrån kom jag inte. Efter himla massa rännande hade jag precis när jag gett upp lite tur och mötte en kille vid en dörr som inte gått igen ordentligt. Där lyckades jag äntligen ta mig in. Det tog bara 1,5 timme… Vid det laget var jag varm, svettig, äcklig, less och till råga på allt så var kaffet inte varmt längre. Yay! Jag ringde studentservice och han så något om att åskan slagit ut kortläsarna. Men samtidigt såg jag personal komma och gå problemfritt…

Idag hade de fortfarande problem och jag kunde inte smita in samma väg som igår. Så jag prövade fler dörrar, upptäckte att jag inte verkar komma in alls i E-huset, till slut hittade jag en entré till D som står öppen för renovering där jag kunde smita in för att ta kulvertarna till A. Himla mycket bökigare men det tog bara 30 minuter idag. Men jag kände mig lite smått desperat. Det var plågsamt varmt ute. Det fanns ingenstans att gömma sig och luften står stilla och är vansinnigt tjock på samma gång. Det ska bli upp emot 30 grader idag om inte mer så jag är ganska nöjd med att ha hittat min hyfsat ventilerade vrå. Jag måste hur som haver gå ner till studenttorget sen och be dem kolla mitt kort. Något är helt klart galet med det, eller så har någon varit väldigt restriktiv med studenternas åtkomst under sommaren. Men den här starten på dagen är inte jättekul så den får jag försöka åtgärda.

Så här kan det också vara att läsa på universitet… #evigtteknikstrul

Igår hann jag iaf lägga upp en grovplan för veckorna nu så att jag inte bara sitter och maler och maler och sen hips så har tre av veckorna gått och jag har kommit halvvägs och måste börja på övningstentor. Jag har gjort det där några gånger. Jag lusläser för mycket tror jag. Det brukar iofs innebära att jag blir ganska bra på det jag hunnit med. Men det innebär också att jag helt missar vissa bitar. Kommer de sen på tenta så blir det en rund, fin nolla på de frågorna. Det räntar ihop sig till ganska många förlorade poäng, helt i onödan.

Nej, slut malet. Nu kör vi matstat. Kul! Har medvetet lagt det på förmiddagen så att jag kan göra kemin som är betydligt roligare på eftermiddagen när jag börjar vara trött.. 😛 Man har sina strategier allt…xD