Välj en sida

…nej det gör jag egentligen inte så mycket. Det är mycket annat på min kropp jag tänker på. Som skulle behöva förändras (inom ramen för vad som kan förändras utan kirurgi eller injektion då alltså!), som kan förändras, som kommer förändras. Och missförstå mig inte fel. Jag menar inte spår av att ha blivit mamma. Jag menar de där extra kilona som inte riktigt behövdes för att hon skulle kunna klämmas ut.

Men just mina vader är inget jag ägnat så väldigt mycket tanke. Visst är det trevligt att kunna låta en kjol eller klänning komma till sin rätt, men som sagt – jämfört med min mage och mina armar och alla hakor så är det inget jag reflekterar över.

Men nu över tiden när jag försökt få igång träningen så är det alltså just vaderna jag märkt en himla skillnad på. Det är ju trevligt förstås, meeeen… helt ärligt hade den förändringen kunnat få synas mer på typ magen… xD Att just vaderna av allt skulle bygga så himla mycket på så kort tid. Eller, jag vet ju sedan gammalt att jag bygger muskler fort när jag väl tränar. Men jag antar väl att det var ett tag sedan. 😛 Och det är ju inte världens mysterium att vaderna bygger när man springer. Haha! Meeeen, vafan?! Det var ju fett inte prioriterat att bygga vader just NU! xD

Igår körde jag sista 500+100 setet, nästa steg är 750+100 och efter det kommer kilometern! Hjälp! Om drygt en vecka ska jag springa en kilometer, fem gånger! Läskigt men coolt! Så bra som 500 känts kommer det nog gå bra. Jag är inte ett dugg orolig inför 750. Det enda jag är missnöjd med är tiden. Eftersom jag inte tränat på så länge har jag verkligen hållit stenhårt i det där med ”LÅGINTENSIV löpning” – jag ska ta mig i mål! Nu tycker jag faktiskt att jag behöver börja göra lite bättre tider. Milen har jag aldrig sprungit på över en timme och det tänkte jag inte börja med nu heller faktiskt. Får se hur det ser ut när sträckorna blir längre. Det är svårt att skatta också när man går 100m varannan sträcka. Det påverkar ju så klart tiden. 

Nej! Nu ska jag repetera det sista delkapitlet om matriser så att jag kan gå på integralkalkylen imorgon. Den hann jag aldrig med sist jag läste kursen och det är en avsevärd del av tentan så där behöver jag lägga tid! Tjingeling!