Välj en sida

…Det är myror i brallan all the way nu va! De Bästa kommer hiiiiiiit! Imorgon bitti suddar jag på tavlan och skriver ”4”! Jag längtar så jag kissar på mig! Nästan.

Jag längtar efter att få ge Noomie världens bamsekram sådär så den etsar sig fast tills vi ses igen! Jag längtar efter att få se tjajorna kuta runt och jaga varandra (för det kan de typ nu!)! Jag längtar efter Néa <3! Jag längtar efter att få sitta och sjunga med när Martin och Chrille plonkar på gitarrerna. Dricka vin med de Bästa. Ha det så kungligt underbart som bara vi har! Så känns det just nu. 

Imorgon ska vi kasta en vattenmelon på LinOlof igen. De ska kämpa på med sin uteplats hela dagen så vi ska ge dem det där nödvändiga breaket tänkte vi – och passa på att hämta Lexies stol som har blivit stående där. 

Sen på måndag har vi sagt storstäd. Vi ska inte inreda något Buckingham palace här inte – men en grundlig sommarstädning skadar ingen.

Jag är lite kluven i det där. Å ena sidan är det första gången på länge som de kommer till oss – och det är verkligen inget jag gnäller över. Vi har ju alltid behövt fara söderöver för att hälsa på så många så det har varit smidigare att vi farit till dom. Så har de haft mer plats också. Inte för att det varit uttalat. Men det har nog varit det smidigaste för alla att vi åker dit. Och så är vi lite konstiga som typ tycker om att bila. Men iaf så känner jag lite det där; ”nu behöver vi visa upp hemma”. Men samtidigt är det ju just DE som kommer. Är det FÖR ”fixat” kan det bli konstigt av just den anledningen. Vi är familj liksom. Vad är det dom säger? ”Man plockar inte fram finporslinet för familj.” Det är ett talessätt jag inte alls begriper. Hade vi haft finporslin hade jag BARA plockat fram det när de närmsta kom över. Men det är väl mer andemeningen jag är ute efter. Man behöver inte ”visa upp sig” för familj. Jag ska försöka städa utan att städa för mycket – hahaha! Nej jag är inte helt hemma i huvudet…xD

Efter det är det bara lite täcken som ska hämtas. Och något mer, tror jag. Äsch, jag har byggt en lista. Allt står där. 😛

Nej – nu behöver jag skingra tankarna lite innan jag spårar. När jag är med andra människor känner jag i största allmänhet att jag är rätt ivrig av mig. Händelser som den som kommer nu får mig inte att känna mig mindre överexalterad bland folk direkt… 😛 Ska göra Chrille glad och köra lite CS-kapp med honom. 

Han hälsar förresten. xD