Välj en sida

Det är mycket nu… 

Mitt uppe mellan tentor och jag känner paniken. Men. Andas ut och andas in och på’t. Vill så gärna kunna få lägga de här under bältet nu. Göra någon skillnad på listan med kurser som ska tenteras. Chrille har varit en hjälte nu under tenta-p när jag behövt sitta på okristliga tider och cramma.

Ja, det är ju bara att vänta och se resultatet. Nu ska jag sitta med övningstentor i brandberäkning och hoppas, hoppas att det får ångesten att släppa lite och gör det där sista för att jag ska klara mig! Hejja hejja!

 

 

 

I helgen var det mors dag och vilken mors dag det var. Vi gjorde väl egentligen inget fruktansvärt anmärkningsvärt. Lexie och Chrille kom med en liten present på morgonen; en underbar, fin liten Florin-väska som jag önskat mig så länge. Sen hade vi bestämt att vi skulle på kosläpp så vi trotsade regnet och åkte ut till Ale. Tillsammans med halva resten av världen, kändes det som. Kul ändå att så många inte räds lite regn med sina barn. 

Lexie hade skitkul! Kossorna hoppade, skuttade och råmade och Lexie svarade. 

Efteråt körde vi Biltema-lunch, eftersök av morsdags-gåva till svärmor och sen spenderade vi resten av dagen hos päronen. Inget anmärkningsvärt men som jag kände lyckan hela dagen! Lever faktiskt på söndagen än idag. Vi hade så mysigt hela dagen! 

Chrille och Lexie passade på att måla lite på lördagskvällen medan jag satt och tentapluggade… 

Som jag älskar min lilla familj!