Välj en sida

Igår var det dagen med stort….F. FREDAG! 

Jag klarade mig igenom en labb och hela dagen utan kaffe! OCH frukost! Jag begriper faktiskt inte att det gick så bra som det gjorde. Vid 16-tiden fick jag min första smutt och OM den var god! 

           

Labben ska bli riktigt intressant. Vi ska testa några olika flamskyddsmedel. Igår impregnerade vi olika tyger och nu ska de få torka över helgen innan vi kollar impregneringsgrad och sen försöker sätta fyr på dem. Vi har även fått förmånen att testa ett potentiellt nytt medel som vår kemilärare kommit på. Det är faktiskt lite häftigt, det har aldrig testats förut.

Eftermiddagen hade vi inget spikat men det blev full rulle ändå och det slutade med att Lexie hade så jäkla kul. Det är ju Sveriges superloppis på Arcus idag. Det reser liksom hit folk ifrån Ryssland i busslass för att fynda. Och OM man kan fynda. Kanske inte så jättemycket första gången man är där, men har man ögonen med sig går det att hitta riktiga brakfynd. Bästaste Lina står där idag och igårkväll skulle hon ställa upp sina bord. Vi skulle från början bara lämna av ett tapetbord vi lånat men det slutade med att vi lovade att skjutsa hem henne också. Hon skulle tagit taxi annars liksom – vi skulle inte tro det. Så medan hon gjorde färdigt passade vi på att åka iväg och käka på Arctic Thai. Sen när vi kom tillbaka råkade vi fynda lite också. Vi hittade en tripptrapp-stol och en cykelstol till loppan. Lina skulle sälja lite stuvar från hennes fantastiska tyger som jag passade på att norpa. Det blir perfekta örngott, någon tavla och lite annat smått och gott till Lexies rum. Och så fick jag mig en kopp! Den första koppen till min samling (fast när jag tänkte efter insåg jag att Chrilles faktiskt var den första egentligen). Äntligen! 

           

Nu kan vi dricka ur finkoppar alla tre. Jag är så nöjd. =) Lexie hade så fantastiskt roligt i mässhallen! Hon hade lätt roligare där bland allt folk och alla prylar än hon haft hittills på Leos! Hon kröp runt och hälsade på alla och skulle köra iväg med kärror hon hittade överallt. Full. I. Bus! När vi kom hem var hon fullständigt slut som artist och fick hoppa i säng ganska bums.

Idag har vi mest degat. Jag började iofs med att springa imorse. Eftersom jag blev sjuk i veckan bestämde jag mig för att börja om och tänk, jag orkade den här gången också! Även om det var lite jobbigare idag. Men det satt nog mest i huvudet för jag upplevde det inte som fysiskt jobbigt idag. Dels var jag fortfarande lite småsnorig så jag hade lite problem med att få ordning på andningen och då tappade jag istället räkningen, så när jag trodde att jag var klar så fortsatte rösten i huvudet. Sånt tycker jag är asjobbigt! Men, jag fortsatte och sprang färdigt hela passet. Hejja hejja!

Sen var vi duktiga, eller ja, Chrille var duktig för jag var Lexievakt. Han borrade tre hål i köket och fick äntligen upp klaffstolarna och klockan. Nu ska jag bara ta tag i min tavelvägg. Jag är ju så fånig för jag får sådan ångest när jag ska göra hål i tapet. Tänk om jag tänker fel och sätter hålet fel eller spikar fel och sen har vi ett fult hål vi inte kan dölja snyggt. JÄTTEångest! JÄTTEfånigt!

Det blir nog bra någon dag, då, någon gång.

Nu ska jag röja köket och sedan… Bygga lista till de grejer vi fattas imorgon. För imorgon är det Valborg! Jag hoppas så att det blir bättre väder än de lovat!