Välj en sida

Vi tog bilen ner till Härnösand och kraschade de Bästas påsk, helt utan deras vetskap. Så där kom de sömndruckna vid 02-tiden på skärtorsdagen till Néas föräldrar. Vi kom smygande från vardagsrummet, väntade tills mormor kommit in med Nomnom tätt följd av Néa som skulle bära grejer och sen frågade Chrille om de behövde hjälp att bära. 

Förvirringen! 🙂 Haha! Det där får vi göra om. 

Vi hade en helt fantastisk påsk och Néa lyckades få upp mig på ett par skidor efter att Chrille kläckt ur sig att jag aldrig åkt. Första kvarten var jag BARA rädd. Livrädd! Samtidigt hade jag Néa med mig hela tiden och hon var bäst! Det var rätt kul till slut, även om jag hade hjälmen i snön en del. 😉

Det var så härligt att få komma ner och vara med dem, särskilt när vi inte riktigt vet när det blir igen. Jag kände mig så fullständig. Bara det att Lexie fick tid med Noomie var så ofattbart prislöst, trots att de bråkade en del (som kusiner gör? :)).

Det är helt klart sjukt jobbigt att de bor så långt bort. Jag mår så bra när vi är tillsammans, känner mig så hel. Vi får se vart framtiden för oss, eller inte för oss. Jag har ju den tätaste anställningsmöjligheten i mellanSverige, den dagen jag blir klar. Det är ju ett faktum. Meen, allt kan ju hända. Livet är långt. 

Måndagen spenderade vi i bilen och som vanligt blev det ett stopp på Ikea i Umeå på vägen. Vi verkar vara helt oförmögna att fylla bilen ”lagom”. Finns det plats ska det fyllas! 😀 Nu råkade vi ju glömma typ hälften av det vi plockat på oss i en påse före kassorna. Win! Nämen några bra-grejer blev det. Och någon liten villhöver, men så blir det väl alltid där. 

Väl här blev det uppackning och konstruktion av tvättberg. Sen igår var det tillbaka till verkligheten för mig. 10-timmars dag i skolan på en natts dålig sömn efter en bildag. Det var, sådär. 

Idag har jag och Lexie haft ledig idag. Vi promenerade till Galenskaparna och grillade korv. Sen blev det myskväll hos farmor och farfar. Egentligen skulle vi ha en imorgon också men studenter styr inte över sina liv så jag måste in till skolan för att skriva labbrapport. Jag är fruktsnsvärt opepp. Nåja, det är bara att göra. De är ju hemma när jag kommer hem. Mina underbara.