Välj en sida

Tenta i tillämpad hydraulik – check! Då hoppas vi bara jag blir godkänd också. Det kändes i varje fall bra, eller… Jag kunde svara utförligt på allt, det är det som kändes bra – men det kan ju vara fel ändå. Hör optimisten här! 

Efter tentan på förmiddagen skulle Chrille hämta mig och det slog oss ganska precis samtidigt att vi hade världens läge att köra lunchdejt medan loppan blev klar på förskolan. Sagt och gjort – vi åkte in till stan och åt på Max. Vi är stundtals väldigt romantiska… 😉 Sedan gick vi runt på stan och fönstershoppade. Köpte det där presentkortet till svärfars födelsedag som inte hanns i helgen och Ibuprofen. Återigen – partyparty… 😉

Men det var så himla härligt att bara vara vi en liten stund. Det var så himla skönt att kunna ägna all uppmärksamhet åt Chrille i några timmar. Lexie stjäl ju helt oundvikligen en hel del när hon är med. Det var så skönt att verkligen kunna lyssna på honom ordentligt och SE honom. Vi hade riktigt, riktigt mysigt. Innan Lexie skulle hämtas hann vi till och med hem för att ta en tupplur på soffan en timme…. Sexigt… #livetsomsmåbarnsförälder 

Det blev så himla mysig dag som helhet faktiskt. Först datadump på morgonen, följt av en massa mys med min älskling, följt av mer mys med lillungen hemma hos svärisarna. 

Visstja! Efter tentan i fredags gick vi förbi Teknikens Hus med fröken Lexington. I doppresent av morfar fick hon nämligen ett presentkort i deras butik. Ja, för nästan ett år sedan. Nu kom vi oss äntligen för att lösa in presentkortet och ja… Det blev ju en del grejer. En av de bättre presenterna hon fått faktiskt. Massa roliga spel med lekfullt lärande och grejer för att inspirera och väcka nyfikenhet. Nu gav det här oss möjlighet att bunkra lite så att vi har vettiga kvalitetsspel och leksaker till hon blir lite äldre också. Så kan vi bara plocka fram eftersom. Ja, om inte mamma och pappa lekt med dem först… 😉

 Tack morfar! <3 🙂