Välj en sida

Idag skulle jag tentaplugga. På skolan. I fred. Utan distraktioner. Jag vaknade med förkylningen från helvetet så det blev inte riktigt så.

Plugga behövde jag så det fick jag vackert försöka göra. Lyckligtvis sov Lexie länge så då hann jag med allt jag planerat för dagen. 

På sistone har det kliat något rent fruktansvärt i mina fingrar. Vi har så många småprojekt som behöver tas tag i här hemma men det blir aldrig av för att vi bara har grejer för att komma halvvägs. Tavlor ska upp men vi saknar spik. Bilder ska upp men vi saknar ram. Saker ska hängas men vi saknar krokar eller plugg. Så jag fick ett ryck. Jag har gått och stört mig på att balkongen legat i bitar. Det har i och för sig inte riktigt varit balkongväder än… Men ändå. Det ser ju så bedrövligt ut. Jag byggde ihop bordet och min odlingshylla som nu också kommer få husera alla våra krukor eftersom vi inte har något vettigt skåp åt dem inne. Men så kunde det ju inte se ut! Så jag grävde fram ett tyg ur skåpet, klippte till det lite på en höft, sydde fållor och snodde paracord av Chrille och hips vips hade jag ett fint draperi att dölja krukorna bakom.

Jag. Är. Så. Jävla. Nöjd! Jag fick påbörja och avsluta ett projekt hemma ordentligt och inte ihophafsat för första gången på Gud vet hur länge! Så sanslöst tillfredsställande! Och det blev fint också! Nu ska jag bara fylla hyllan med grönt igen så det inte gapar så tomt. 🙂