Välj en sida

(11.26)

Vi är i Skåne!!!  🙂
Vi kom ner sent i torsdags och setade us up i lägenheten vi fått låna. Så igår skulle vi fira midsommar med några vänner på föräldrarnas gård. Vilken midsommar! Och vilket barn! Trots värmen var hon så saligt glad och go precis hela dagen.
Vi promenerade längs vägkanten och plockade blommor, satt i gräset och band blomkranser, jag fick sitta där i det härliga vädret och amma lite i gräset, loppan fick känna gräs mellan tårna för första gången och tugga på sin första kvist. Hon fick sin första blomkrans också. 🙂

image

Vi åt gott, drack gott och avslutade kvällen med jordgubbar i solnedgången.  Vi hade verkligen en så himla underbar midsommar!

Jag var lite bekymrad där i början för hur vi skulle lyckas skydda gumman från solen men det gick så smidigt så. Hon hade sin solhatt och vi höll henne skuggad i vagnen och under träd. Theoplupp hade det betydligt besvärligare, men så tycker han verkligen inte om den här värmen. Han gömmer sig i skuggan och kommer fram då och då för att dricka. Får han bara rå om sig själv så är det rätt lugnt sen.

Idag ska vi ut till Sjöbo igen och göra kafé Annorlunda, bland annat. Man ska väl kanske börja göra sig iordning för det lite. 🙂

Den här midsommaren kommer jag att leva på länge!