Välj en sida

(09.28)

”…Kommit ur fyra-månaders krisen” vill jag minnas att jag skrev någonstans. Hahahaha! Snarare gått in i en ny fas. 😛
Kvällarna är skitjobbiga. Hon kämpar och kämpar och vägrar med varenda fiber att somna, oavsett hur desperat trött hon blir. Så det är typ två timmars bök och stök och gnäll och helt bisarra humörsvängningar varje kväll. Hon kan gå från att ligga och skrika och vara skitsur till att tokle och asgarva åt mig på en sekund! 😛
Det är en rätt påfrestande ritual när man är trött.
Helt plötsligt har hon stundtals blivit jättekänslig för ljud och ljus när hon ska sova, och annars inte alls. Det är bara att försöka följa efter bäst det går.

Men när hon väl sover – då är hon så himla go! ?

Nu tror vi också att det börjar vara lite mer tänder på gång. De lär ju inte kika ut på ett tag, men hon har definitivt börjat visa tecken på att det kliar i tandköttet. Hon tuggar som en tok på allt, och alla. Hittills har hon ju gärna sugit på det mesta, men nu försöker hon stundtals verkligen köra sina icke existerande tänder genom oss. Jag har en känsla av att det inte kommer att vara gulligt så jäkla länge. 😉

Vi mätte ju henne för två veckor sedan och nu i fredags var det dags igen. 7615g och 68cm lång! Börjar just undra när hon ska börja plana ut… Hon bara växer och växer. Måste påminna mig själv om hur liten hon faktiskt är för att hon är så stor.
Förra veckan levlade hennes försök att vända sig från rygg till mage. Det kommer säga pang vilken dag som helst så nu är det slut med att känna sig trygg när hon ligger på sängen och skötbordet. Hon har ju försökt ta sig fram på mage ett tag nu. Hon kommer ju ingen vart, men det lär ju utvecklas fort när hon inser att hon kan ta sig runt för att öva när hon själv vill.

Det är verkligen sjukt häftigt att följa hennes utveckling. Jag längtar till i sommar när vi ska på vår sedvanliga Sverigeresa. Jag vill bara åka runt och visa upp henne för alla. Det låter så fånigt men jag har aldrig känt mig så mallig och stolt över något förut. 🙂
Något (-n) som använder så väldigt lite konsonanter.

image

image