Välj en sida

(13.32)

image

7225 g, 67 cm.
Det är vår fyra-månaders Alexis. Hon växer som ogräs och gör en massa nya grejer mest hela tiden. Nu märks det att fyra-månaders krisen har börjat släppa. Hon hade en kort period då hon tvärt blev väldigt folkskygg. Hon fick verkligen panik när hon lämnade oss och det är så skönt att det börjat släppa. Nu har hon återgått till att undersöka och upptäcka igen.

Hon kan ligga i soffan och bara titta på och känna på kuddarna. Hon greppar saker med händerna för att smaka och titta. Hon styr generellt sina händer så mycket bättre och har börjat upptäcka sina fötter också. Hon kan ligga med dem i vädret för att se dem och tokflina.  Sen har hon börjat reagera med precis hela kroppen när pappa spela är gitarr. Hon kan ligga och vara alldeles mysig och lugn, tills gitarren drar igång, då är det full fart på henne och benen sprattlar och dansar alldeles vilt. 🙂
Det är så, så häftigt att få vara med om att se en människa växa fram och utvecklas på så här nära håll. Vår människa dessutom! 🙂

Vi kommer behöva byta blöjor snart… :O
Jag satt och gick igenom bilderna på telefonen från dag ett. De bilderna känns som att de togs för en livstid sedan. Det är HELT ofattbart hur fort det här går. Och långsamt. På samma jävla gång. Det går verkligen inte att trä huvudet runt det här. Hon är snart ett halvår liksom. De bebisarna är ju stora… Och, stor har hon ju alltid varit. Men, de bebisarna är ju knappt bebisar! 😛 Och hon kom ju nyss?!
Gaaaah – det här går ju bara inte ihop! ?

Jag måste snart hämta ner lådan från vinden. Lådan jag tänkte att ”jaja, de där kläderna får vi väl hämta ner någon gång i framtiden, något år, när hon vuxit ur 68orna, den dagen, det livet, då. Om en väldig massa tid.”. DEN lådan måste jag snart hämta ner för hon behöver fylla på med 74or snart. Pyllisarna och några av byxorna börjar vara korta i benen och några av bodysarna börjar sitta tajt. Jag förstår inte! STORA BARN har 74 och uppåt. Inte bebisar. Jue! Eller? 😛

Jah, nu börjar stora tjejen vara rastlös och gnällig efter att ha legat snällt bredvid mig och undersökt världen en bra stund. That’s my queue. 🙂