Välj en sida

(14.21)

I söndags var vi på vårt första babysim! Det var så fantastiskt roligt. Jag var alldeles giddy hela tiden. Första gången skulle hållas lite kort men det var svårt. Vi hade så kul i vattnet allihopa och vi ville inte sluta. Men det fick vi, sen hade vi en liten fröken som sov bort halva dagen. Tröttisbäbis 🙂

Det kommer bli en av höjdpunkterna varje vecka känner jag. Sen måste vi ju ta bilder någon av gångerna vi är där också!

Just nu är jag dock ganska nedslagen. Efter att nageln jag tappade en garderobsdörr på har skött sig fint nu i typ tre år så har den börjat växa fel nu igen. Lagom till Chrille skulle iväg en hel vecka. Så nu har jag jävla ont när jag går – igen.
Jag känner mig lite besegrad av alla skador nu. Jag är så less, less, less! Jag får inte gå en månad utan att göra mig illa eller utan att kroppen bråkar med mig på något sätt. Jag är trött på att ha ont någonstans jämt. Och så ska jag samtidigt lyckas hålla mig sansad när lillan gnäller och ta hand om hunden, vilket gör ont. Det är bara fööör mycket just nu.

Ska försöka få en tid så fort som möjligt nu så det blir fixat. Kommer ju inte kunna bada tills dess. 🙁
Fan jag som ser fram emot just det så mycket.

Nåja, Chrille kommer hem på lördag så jag får vänta med att vara alldeles för ynklig tills dess.

Nu behöver vi bestämt ta del av något roligare här känner jag.
Vad sägs om en gladtjej? 🙂

image

image

image