Välj en sida

(14.48)

Sååå, om det inte framgått handlar mitt liv för närvarande mestadels om en viss liten sötprutt som jag kan få kalla min dotter. Jag har en dotter! Hur stört inte det?! JAG. Har en dotter! Som är alldeles underbar förresten.

De senaste dagarna har varit tuffa. Lexie har haft sin första snuva samtidigt som Chrille har varit borta på tjänsteresa. Det har varit – tufft.
Först började hon rossla när hon andades och sen kom hostan. Det var nog värst. Hon började hosta slem och fick inte upp det ordentligt. Så när hon försökte andas in efter att ha hostat, precis som vanligt, gick det inte. Hon behövde ju svälja först men hur skulle hon veta det. Så hon fick panik. Varje gång. Det var hemskt.
Sen hjälpte det inte att hon tömde heeela magen på mig två gånger på samma dygn.

Jag hann bli orolig men sen gick jag igenom checklistan i huvudet. Hon åt, hon kissade, hon var inte febrig och av det stora flinet och frenetiska sprattlandet hon la av på skötbordet efter andra gången hon kräkt ner ALLT att döma, så var hon varken slö eller orkeslös. 😛 Det fick bli ett akutbad eftersom hela hon var duschad i kräk. xD

image

image

Men natten innan… Hjälp. Som tur är har jag världens guldklimp till vän som höll mig sällskap halva dagen. Det sänkte stressnivån rätt ordentligt!
Tänk att snuva kan ge en sådan ångest. Jag ser inte fram emot första magsjukan!

Idag är hon betydligt bättre och hon verkar kunna hantera snuvan bättre. Sen så ska vi hämta pappa ikväll – det är det bästa av allt! Mamma ska få duscha ordentligt!  🙂

Men allt har inte handlat om bebis.
Sedan den nya styrelsen tillträde har arbetet med föreningens hemsida tagit fart. Så jag har haft lite att pula på med där.
Första terminen blev vi tipsade om att gå med i FRG av en brandingenjör från räddningstjänsten som undervisar i några av våra kurser. Då var jag jäkligt sugen men det blev aldrig något.
Nu gick Chrille med i slutet på förra året och det har börjat bli liv även där. Så det lutar mot att jag ska gå med nu och ta en ledamotplats i styrelsen. Det har varit skönt att ha något att prata om som inte har med storleken på blöjor att göra.

Omgomgomg!  Nu blev jag tvärt distraherad! Lillan ligger och sover i nestet i soffan intill och vände sig just på sidan. Hon har börjat vända sig! Hjälp! Snart är hon 18, ska flytta och gifta sig! Vad händer?! 🙂

image

Igår kom inbjudningarna till dopet, de är så söta! Jag är toknöjd. Nu ska jag bara skramla fram de sista adresserna så att vi kan skicka dem så fort som möjligt.

På tal om bärdon. Jag fyndade en Ergobaby i helgen och den fick mer än godkänt. Både från mig och lillan. Har redan varit ute på flera promenader och den är riktigt skön och hon sitter (läs: sover ?) riktigt fint i den.

image

Nu behöver jag börja dra i trådarna här hemma. Fröken vaknar nog snart och vill äta. Sen ska vi ut med Theo före 18 så det är klart innan vi ska till flygplatsen. De där tre timmarna flyger fort när man ammar så jag ska ta och byta om nu.

Néa – du är bäst! (tål att upprepas!)  <3