Välj en sida

2015-12-27 18.29.33Alltså… Egentligen – om man ska vara sådär kinkig och korrekt som vi tycker om att vara – så sker ju bara cirka fem procent av alla födslar på självaste BF. Så det där med tre dagar… Ja, det är väl inte så jättesannolikt. Men det är något att utgå ifrån. Och det är helt omöjligt att slå huvudet runt. Om 3 dagar (+-n) blir jag mamma, Chrille pappa och VI föräldrar! Jag FÖRSTÅR BARA INTE! Den kan få för sig att vara klar i mig när som helst!

Nu har jag fullkomligt snöat in på stickningen något rent fördärvat. På julafton -sådärisistasekund- blev jag klar med tröjan till svärpäronens lillhund. Hade tråkigt igår så jag påbörjade en femtimmars-kofta till Knodden, idag var vi och införskaffade lite material så då kunde jag sätta igång med en grej jag tänkt göra till Chrille som har högre prio. Dessutom blev det garn så jag kan påbörja en dopklänning. Har hittat en så himla fin, lite otraditionell, dopklänning som jag ska göra. Åhh! Vill så gärna dela bild för den är så fin! Men nej, jag får hålla mig lite till. Vill ju inte spoila det roliga. 😉 

2015-12-28 18.52.38Sen har jag kommit på ett litet gullprojekt till lilla Noomie och så faktiskt ett till mig själv också (hör och häpna!). Det är så pass att jag tänkt tanken att nej men Knodd kan ju inte komma nu för då hinner jag ju inte med allt jag tänkt! 😛 Snyggt Becca! 🙂 

Men det är väl rätt naturligt så här i det sista antar jag. Hade ju blivit helt knäpp om jag bara skulle sitta och vänta. Chrille har lagt upp en ny domän hos ett nytt webhotell han velat testa, så det sitter han och leker med när han inte flätar paracord…

Utflykter! Vi ränner runt på utflykter, eller jag drar ut oss på utflykter… lite halvt. Jag blir ju knäpp av att bara sitta hemma och glo i vanliga fall. Vill inte ens testa och se hur jag skulle bli nu… Imorgon ska vi få upp en hylla vi pratat om rätt länge och tills det är klart hade jag gärna sett att vi kom på någon/något mer att våldgästa/störa/utflykta. Bara för att lämna hemma en stund. Men det brukar vi inte ha några problem med att lösa, ska vi nog klara då också. 🙂 

Idag hade vi sista barnmorskebesöket. Sista inplanerade, riktiga före-övertids-besöket! Har jag nämnt hur stört det här är!? Det har inte hänt ett smack i huvudet den här veckan – det känns fortfarande åtminstone någon månad bort… Sovit dåligt har vi gjort. Det har hänt. Först flera dagar då vi inte kom i säng före 01.30, följt av en natt då Chrille faktiskt flydde sängen för att min nattsnuva var så… ljudlig.. (något jag inte alls vill kännas vid :P). Sen fixade vi med nässpray och nu sover Chrille bättre men jag har börjat sova helt vedervärdigt. Det har varit tungt att andas, ryggen har gjort ont, det har varit varmt… Ja, nätterna har inte varit min favorittid på dygnet de senaste dagarna. Så minns jag tvärt varför. Jag är gravid, vi väntar barn, en människa, den kan trilla ut när som helst, wtf?!