Välj en sida

Chrille var ner till Ö-vik en sväng igår och idag. Jag passade på att få världens ryck att flytta verktygshyllan vi byggt upp i kontoret. Plocka ner verktyg och lådor, skruva ner hyllplan, flytta konsoler, skruva upp hyllplan på nytt och plocka upp alla verktyg och lådor. Det var så jäkla skönt att få bygga lite. Att göra något hemma som inte hade med bebis eller kläder eller disk att göra. Chrille var lite tjurig när han kom hem över att hans höggravida fru burit och byggt och haft sig. Men jag tog det så klart försiktigt och det var så jäkla skönt och det blev så jäkla bra! 🙂

Idag har jag dessutom tvättat tygerna till babynestet, det kommer bli så himla fint! Imorgon tänkte jag mig att jag ska försöka reda ut trådspänningen på symaskinen och börja klippa ut mall. Kan knappt bärga mig! Har hittat en så fin och bra beskrivning som jag ska följa. Framför allt så ser det busenkelt ut.

Imorgon ska vi försöka hinna med att installera en barnstol i bilen. Det börjar kännas som hög tid att få det gjort nu. Bullen kan ju faktiskt vara färdigbakad när som helst. 🙂 Kan bara tänka mig hur konstigt det ska komma att bli för Chrille att köra runt med en barnstol i bilen helt plötsligt.
På morgonen ska vi dessutom på vår andra föräldrautbildning. Nu har ju barnmorskan höjt våra förväntningar så vi får se om hon lever upp till dem. Jag ska åtminstone försöka se till att få en skönare stol att sitta i för jag fick förbaskat ont i ryggen av stolarna sist. Det är prio ett. 

Jag har börjat skriva listor om dagarna. Eller ja, jag gjorde det igår och idag. Allt det där man tänker att man ska/vill göra men glömmer bort och så slutar det med att man sitter och har skittråkigt istället. Särskilt nu. Det var faktiskt rätt skönt att göra för jag kom på mer grejer att pyssla med när jag skrev och har pysslat på riktigt bra. Finns inte mycket värre än att sitta hemma och ha tråkigt när man vet att det egentligen finns saker att göra.

Roligare än så här blir det inte idag.