Välj en sida

2015-07-19 18.45.16

Äntligen blev vår sommarsemester av! Och vilken semester det blev. Man brukar säga att det skulle behövas semester efter semestern för att vila upp sig efter semestern. Kan bara säga att det är tur att C har nästan en vecka hemma efter att vi kommit hem! 🙂

 

Första veckan i Skåne gick verkligen i ett. Fira syrran, bröllop, heldags-hemmafix hos vänner, snabbvisiter hos familjemedlemmar och inklämda fikapauser med så många godingar som möjligt där emellan. Det var… härligt men hektiskt. Veckan därpå kom vi äntligen upp till DeBästa och för första gången andades vi ut lite. Det var så fantastiskt härligt att få träffa MaNea och helt otroligt att se och hålla lillan. När hon somnade i min famn dog jag lite…. 

Våra vänner – som är som vi – är helt plötsligt inte riktigt som vi. De är en mer. En liten, bräcklig, fantastiskt söt liten varelse mer. De är så sanslöst fina ihop. Nea är så sanslöst fin med sin lilla. Mörta är så sanslöst fin med sin lilla. Det är stört att det funnits en tid då de bara varit två, alldeles nyss. Att de inte alltid varit tre. Snart har vi en också. Har jag nämnt att det är stört? Det är stört!

 Som vanligt blev vår semester en hel del biltimmar. Kan inte låta bli att tänka mig hur jobbigt det hade kunnat vara om det inte var för att vi har så väldigt trevligt när vi är ute och kör. Jag är sanslöst tacksam för det. Det är så smidigt att bara kunna sätta sig i bilen och veta att vi kommer att ha skitkul oavsett hur långt vi kör. Det blir spännande att se hur våra bilsemestrar kommer se ut om ett år. Jag trodde aldrig att jag skulle bli någon bilsemestrar-människa. Vi bilade en hel del när jag var liten och det var väl aldrig kul direkt. Men sällskapet gör resan, och nu har jag helt plötsligt det bästa! 

Sista semesterdagen firades i Stockholm. Vi utnyttjade en bröllopsgåva och åkte i Skandinaviens enda amfibiebuss. Det var riktigt roligt faktiskt och jag kan rekommendera det varmt om ni är i huvudstaden och vill hitta på nåt kul. 

Idag har vi mest ägnat oss åt post-rese fix. Packat upp, tvättat, ställt ut blommor, åkt kafferundan hos godingar i stan och börjat rensa lite hemma. Vi har lite småfix vi tänkt hinna med innan C börjar jobba för mycket, så jag har sorterat lite i det berg av barnkläder vi fick dagarna före resan. Nu sitter vi i soffan, andas och ser lite film. Monstret har vaknat igen så jag ska gå och förse det med mat. Imorgon är en ny dag – får se om vi kommer något närmre att inse vad det är som håller på att hända oss. Återkommer med framgångsrapport. 🙂