Välj en sida

2015-06-26 23.09.55

Det här ÄR världshistoriens sämsta selfie! Men jag har aldrig någonsin tagit ”kolla-vad-fina-kläder-jag-ska-ha-på-mig-i-profil-bilder”, ever! Så det finns gott om utrymme för förbättring. Vilken tur att jag har några veckor på mig att öva… 😉 Med tiden kommer magen mer också så då blir väl bilderna lite roligare att titta på. Mer än bara en tjockis där liksom. 😛

Var över hos Maddo i förra veckan och länsade hennes förråd. Hon har ju sytt mycket av ungarnas kläder (och är sjukt duktig på’t!) och har massor av knoddkläder kvar i lådor som successivt delats ut till folk som ynglat av sig. Nu var det vår tur att plocka. Vi fick med oss en massa fina kläder i lite olika storlekar. Igår var det dags att tvätta. Första gången jag tvättar knoddkläder! Kände mig som en fågel – bygga bo, bygga bo, bygga bo. Det var märkligt, och härligt. Tvätta kläder till någon som inte är här än. Tvätta kläder till någon som komma skall. Vår alldeles egen liten. Det här kommer bara inte sluta kännas alldeles absurt och surrealistiskt!

Ska sortera upp kläderna idag och se lite bättre vad som behöver fyllas på med. Spontant känns det som att vi kan behöva lite fler nyfödingkläder. Även om jag inte gärna köper för mycket av just den minsta storleken. Vissa barn använder knappt den alls och andra bara en kort period. Men knodd måste ju oavsett ha kläder om rumpenstumpen – även när hen är nyfödd. Kan ju inte direkt påstå att det ska bli otäckt eller långtråkigt att handla knoddkläder 😉
När jag var där mitt uppe i fixartagen började jag skriva listor också, inför semestern. Jag älskar mina listor! Nu har jag börjat beta av att-göra-listan inför resan. Först att kryssas var hurivida jag fick på mig klänningen jag ska ha på CK’s bröllop – och det gjorde jag! Trots att brösten är badonkadonks.

Sen har jag panik också! Jag fortfarande(!) inte hittat – eller ens kommit på – någon bra studentpresent åt syrran! Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Ingen, ingen, ingen, ingen aning alls! Vi åker om några dagar!
Gaaaah!

Ska sätta mig på live-it nu och desperat-söka. Får se om jag hittar nåt vettigt som inte kostar hur mycket som helst. Nej! Först ska jag äta! Monstret vaknade nu. Mat, mat, mat!