Välj en sida

Nej det gör det inte – annat än i mig alltså. 😉 
Tänk att jag faktiskt håller på nu. Tänk att det nu är mer än bara tomma ord. Det kommer ta en stund för mig att förstå det. Brandingenjör alltså, på riktigt! Inga omvägar, senvägar eller genvägar. Jag håller på… NU!

Nu har jag tagit ännu ett av mina berömda ”uppehåll”. Istället för att gnälla om det för 20+e gången så drar vi en sammanfattning i all hast och sen går vi vidare.

Våren kom och passerade och när den var borta så hade vi flyttat till Luleå. I och med detta så har precis allt helt poff fallit på plats. 

Sommaren började lite blygt och vi gifte oss (HURRA!) och det var helt fantastiskt. Smyger in lite bilder vid ett senare tillfälle.
Jag hade som vanligt en finfin plan om att jag skulle dokumentera ALLT och göra en riktig följetong av alla bollar som flög. Men icket – helt plötsligt var dagen bara där och tiden hade rusat dit. Jag hade bara några bollar i luften 😉

Sommaren fortsatte och bra precis lagom till tre veckors tropiska nätter i Luleå for Chrille på tre veckors introduktion i Tyskland med nya jobbet.
Vet inte vilket tillstånd jag varit i när han väl kom hem om det inte varit för helt fantastiska vänner som jag mer eller mindre bodde ihop med. Ni är bäst!

Sommaren tog slut och jag läser nu – på fullaste allvar, dagligen, varje dag, typ flera gånger om dagen – till brandingenjör! Eller ja – det där blev lite fel.
Men jag håller på!  Det är sant! Jag behöver inte vänta på att något ska falla på plats för att kunna börja. För jag har redan börjat!!!!

View this post on Instagram

Stans coolaste mössa! 😀

A post shared by carmamarie (@carmamarie) on

Som sagt.. Jag har lite problem med att inse att det faktiskt händer. NU! Får öppna ett dokument och bara upprepa det om och om igen för mig själv tills skärmen blue-screanar. De säger ju att hjärnan lär sig av upprepad aktivitet…

Nu är det höst och jag njuter i fulla drag. Inledde terminen fint med sjuka som precis börjat släppa och nu kan jag sitta i soffan i vardagsrummet och bara hänföras av träden som skiftar färg på andra sidan fjärden. Jag bor alldeles inpå en fjärd! Blir aldrig klok på hur underbart vackert vi har det här. Lite stökigt än i lägenheten innan vi funnit plats åt alla verktyg, men det börja bli bra det här. 

höst-fjärd

 

 

 

 

 

 

Nu när jag uppdaterat och pillat och petat lite här (WP var INTE nöjd med mig) så ska jag fortsätta med det där jag höll på med… Vad var det nu? Vill minnas att jag skrev det nyss…

Ja just det, läsa till brandingenjör! =)