Välj en sida

Okej – det har råkat bli ett litet glapp här mellan skolstart och typ…jul. Fyller igen det med lite bilder att smaska på 🙂

Ny skola, nya ämnen och nya undervisningslokaler. Jag måste ändå säga att jag föredrar dessa framför andra…

IMG_1057 IMG_1058

IMG_1060 IMG_1075

IMG_1061 IMG_1094

Sen fyllde jag år och firade med att ha löjligt kul åt citat i tidningen och äta Mormors goda princesstårta med C som kommit hem över helgen. <3

IMG_1106

IMG_1117 IMG_1124

En himla massa Theomys mest hela tiden…och inte bara med mig…

IMG_1165 IMG_1182

Sen drog jag upp till Habo – igen. Tanken VAR att jag och Néa skulle hjälpa varandra intensivplugga i några dagar… Nog för att vi pluggade – men jag vet inte om jag skulle kalla det vi gjorde för intensivt…alls! De enda som upplevde något intensivt alls var djuren våra. Björnbröderna! Traumatiskt värre när man skulle klä sig 😉

IMG_1194 IMG_1202 IMG_1201

”Om du håller så tuggar jag – så kan vi bytas av sen…” <3 

IMG_1198

Vips var det Lucia – något Néa kan vittna om att jag hade noll koll på i år. I november när jag var upp vill jag minnas att jag rent av frågade när i hela friden det var. Men när det väl blev dags så var jag tvungen att laga min första helt egengjorda uppsättning lussebullar – de blev alldeles underbart goda!
Av ett rent ”why not”-infall fick både jag och broder för oss att följa med päronen och syster till Köpenhamn en lördag (eller var det söndag?) och jag kan faktiskt inte sticka under stolen med att det var riktigt trevligt och stundtals tom kul! Lyxfika på Illum och tur på Ripleys (för vilken gång i ordningen??) blev det, bara mys.

IMG_1267

IMG_1272 IMG_1273

Försover man sig till en tenta – ja då får man göra omtenta. Jul och nyår kom och gick, lämnade mig med en helt fruktansvärd förkylning som satt i i tre veckor som jag vackert fick släpa med mig till geolabbet där det bara var att memorisera mineraler, jordartsprover, kornfraktioner och bergarter – igen.

IMG_1279 IMG_1284 IMG_1282 IMG_1281

Det gick bra på den btw =)

Nu är det en massa byggnadsfysik, byggmaterial och avancerad sudoku på g. Det är himla spännande och kul, framför allt när jag inser att jag lär mig en massa häftiga grejer och liksom KAN dem. Paw riktit!
Har en fullpackad månad att vänta. Ska jobba alla pass jag kan på Arenan, ut på hundkul, påbörja ett projektarbete, fortsätta söka bostad närmre Lund, och sen mitt i alltihopa är det Branschdag i Kårhuset. Det är faktiskt bland det jag ser fram emot mest. Är helt hundra på att jag ska ut och jobba sen och inte doktorera och det är sjukt spännande att få komma i kontakt med företag som kan bli arbetsgivare om några år – eller rent av redan till sommaren.
Dessutom ska CV’t göras om och jobb sökas på nytt. Känner på mig att det blir en rätt galen månad det här…