Välj en sida

I nuet känns det knappt som det händer någonting alls. Men så fort nu blir då känns det som att det hänt en himla massa ändå…

Fick äntligen upp lill-syrran på besök härom veckan och hade skitkul! Det blev en massa systerligt trams och flams, glass i solen och Twilight-maraton hela natten lång.

Glassmys i väntan på tåget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen har jag spenderat rätt mycket tid ute med Theo-plupp mellan jobb och i ledighet. Försökt ta vara på de få sommardagar som varit och mysa lite i solen.

För det är inte alls så att jag dras till landet  – inte ens liite…
😛

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mys i skuggan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lagt en massa tid på att hitta en bra badplats åt snutten, varit upp i Bromölla och ner till Åhus två svängar. Måste säga att den i Åhus tar priset. Visst var hundbadet i Bromölla rent och fint och så – men det var fruktansvärt ynkligt till storleken! Inte mer än 10 meter badstrand avsatt i sjön – totalt.
I Åhus är det en sträng sandstrand om några hundra meter som är avsatt för hundbad – rent och fint där också. Och sen så är det ju onekligen något speciellt med att bada i havet och att få ta hunden till havet.

Har tagit tvärstopp i stickandet. Väntar på stickor för fullt och är vansinnigt rastlös under tiden. Det hade kunnat få gå fortare! 🙂

Det är så mycket jag längtar efter nu och jag känner hur det kryper i hela kroppen. Antagningsbesked om en vecka (OMG!!!), sen kommer Chrille hem veckan efter det, jobb och löning och sen är det nästan dags för upprop. Känner mig som en som tjatar om samma sak precis hela tiden – men då får jag väl vara det då, för det går ju så himla fort alltihopa! Helt vansinnigt fort. Hela våren har jag haft problem med tid för jag har hängt kvar i hösten och inte fattat att den tagit slut. Nu är problemet det motsatta – min hjärna har redan kommit halvvägs genom höstterminen och vi är fortfarande i juli 🙂

Imorgon slänger jag hunden i bilen och gör Jönköping osäkert i några dagar. Låta Theo springa runt i gamla goda Furusjö som var ”hemma” för bara ett år sedan och terrorisera vänner och familj i några dagar. Så vitt jag vet just nu så blir det här sommarens semester så jag ska minsann njuta så gott det bara är möjligt!

Ska låta kameraläget ligga uppe i telefonen precis hela tiden så det blir lite bilder den här gången! 😉