Välj en sida

Theo är väl inte direkt världens myshund – han är galet busig och när han väl vill mysa så är det med besked. Han kommer beslutsamt fram och lägger sig PÅ en. Igår blev jag mäkta förvånad när jag helt plötsligt hade svart nallebjörn som försiktigt ålade sig närmre och närmre i soffan och bara ville vara nära…

 

Och när han tröttnade på soffan bestämde han sig för att han var liten igen och att han bestämt fick plats (MED sin snutteleksak)! 🙂

Är alldeles överglad! Har fått en massa tid att sticka på nu – håller på med min första tröja och nu börjar äntligen ljuset i slutet på tunneln synas. Är nästan klar med torson och har bara ärmarna och kragen kvar.

Nog för att det är spännande och kul att jobba på ett så stort plagg när jag tidigare som bara gjort halsdukar – men jag måste säga att jag börjar bli trött på att det bara är grått och mörkgrått.
Tröjan kommer bli skitfin och jag vill ha den precis såhär, men jag längtar något enormt efter nästa FÄRGGLADARE projekt 🙂
Ska nog ge mig på en halsduk igen – satt och sökte runt och hittade mönstret till den här mysmagneten…

…har nog faktiskt bestämt mig för att det är nästa mysprojekt. Däremot är det oklart vem jag ska göra den till. Jag kanske rent av behåller den själv, har inte riktigt bestämt mig än – det är helt öppet för förslag! 😉
Sugen??