Välj en sida

…Det var ju iofs ett litet tag sedan nu, men har ju inte lyckats få tummen ur att faktiskt dela lite bilder och skriva en rad om hur det gått. Bättre sent än aldrig?

Sitter i full tentaångest och ska ägna tankarna åt något helt orelaterat för en stund.

Huvudet alldeles snurrar av våglängder och frekvenser, konstiga fransmäns påhittade konstanter för att lösa problem, fotonenergi och atomskal och atomradier och ioniser…NEJ!

Det var bestämt NÅGOT ANNAT jag skulle ägna tankarna åt nu!

Jag har flyttat, Theo har fått en extra klo och gjort sig hemma här hemma, jag har ploppat till axeln – alltid lika trevligt, jobbade helnatt på Avicii – intensivt var bara förnamnet, pluggar inför sista tentorna, har möjligtvis en spricka i grundfalangen i tummen, kommit på att vattenkokare är det mest uberkorkade man kan sakna i sitt kök och bestämt mig för att det bestämt är dags är hugga håret igen. Har läst på om en frisör här i stan som verkar vara riktigt duktig och ha många nöjda kunder – FÖRLÅT SOFIE! 🙁 – som jag tänkt bege mig till när jag sparat ihop pengar.

Nu till det ni egentligen vill se – bilder! =)

   

   

Vem sa att man inte kan tentaplugga innan man drar ett nattskift?

Flyttröran när det var som värst utan att visa det värsta :P.

   

Första mannen jag delade säng med i nya lägenheten 😉

Det var inte för en sekund något snack om vem som skulle inviga sängen 😛

   

Och till slut börjar det likna något lite halvt. Nu har röran lagt sig betydligt – vill jag inbilla mig. Är fortfarande massa random grejer som står på helt random ställen, men de hittar snart sin plats de med.

Imorgon ska det nog fixas rituellt tentagodis och kaffe(!!!). Theoplupp ligger och snarkar bredvid mig i soffan och jag ska nog låta mig inspireras!

Är less på att lova förbättring och sen totalfaila så jag lovar ingenting den här gången. Fler bilder kommer när de kommer 🙂