Välj en sida

Då var man inne på tredje dagen och det känns förvånansvärt bra!
Jämfört med igår i alla fall. Tror aldrig att jag varit så trött och grinig och dåsig och irriterad på en och samma dag samtidigt! Det var fruktansvärt jobbigt.

Men idag är det bättre, mycket bättre. Målet känns så himla mycket tydligare idag. Min Halens katalog kom idag, och istället för att sitta och säga till mig själv att den där tröjan kommer jag att kunna ha, någon gång – kunde jag idag titta på den och säga att den tredje september så KAN jag ha dig! Det är så galet skönt faktiskt! Givetvis handlar det inte bara om en tröja för mig, men jag ljuger om jag säger att det inte är en del i det stora hela.

För att tänka på något annat och avreagera mig lite så stack vi ner till Yoi och tränade.

Herregud så skönt det var! Har ont på ställen jag glömt att man kunde ha ont på. Är full i blåmärken och brännsår och det är helt underbart! 🙂 Har gått och våndats i onödan för jag orkade fan så mycket mer än jag trodde att jag skulle. Har inte tränat alls på ett år och orkade mer än vissa som tränar varje vecka… Just nu mår jag ganska bra faktiskt.

Nu ska jag krypa ner med älsklingen så ska vi ta igen alla nya avsnitt som kommit i veckan. Kramen!

Måste ju faktiskt också tillfredsställa alla NCIS-lovers och visa upp min alla hjärtans dag present till Chrille. What you think?

Jupp! Han fick Bert the farting hippo! 🙂 <3