Välj en sida

Har börjat browsa efter vinter-stövlar lite-smått, mest för att man inte har så mycket annat att göra när man är sjuk.

Snubblade över guld hos Scorett – dom är verkligen bäst på skor(!).

[cincopa 10724026]

Helt underbara är dom! Det är stövlarna jag sökt i hela mitt liv!

Praktiska och faktiskt användbara i vinterklimat men ändå fullt passande för en utekväll i kjol.
Det blir till att snåla ordentligt med studiemedlet om man ska ha råd med dom i höst.

Sen snubblade jag över ett par andra guldkorn – även dom hos Scorett. Men det blir ett par som endast(!) kommer att införskaffas om det bortom alla tvivel finns pengar över. Vilket med tanke på hur terminen kommer att se ut förmodligen innebär att de får stå kvar på lagerhyllan någonstans i Sverige och jag får nöja mig med att tråna efter dom.

Här är darlingarna.

[cincopa 10727162]

(dom har Artikel Nr. 1011889)

Kom faktiskt på i efterhand att jag faktiskt fyller år rätt snart…*wink-wink, nudge-nudge* 😉

Inget gör en så lekfullt glad och bekymmersfri som att titta på skor! <3

Jo förresten…HAN gör <3 <3 <3 <3!

[cincopa 10724028]