Välj en sida

Jag saknar min älskling! Jag saknade honom så smärtfullt mycket redan innan jag ens lämnat lägenheten idag!

Vi gör det för att få det liv vi vill ha, för att komma bort.

Men det gör så väldigt ont, det är så fasansfullt jobbigt – och det måste det få vara.

Det måste få vara okej att det är jobbigt. Det måste få vara okej att vi mår dåligt av att det är jobbigt!

Det är något helt underbart vi gör – ty det är första steget mot en flytt och ett sundare liv. Det är helt fantastiskt att vi börjar komma närmre. Jag börjar plugga imorgon och i slutet av veckan borde pengarna börja rulla in. Men vägen dit är tung – ENORMT tung!

Att inte få somna varje kväll med hans trygga armar om mig, att inte få komma hem till honom varje dag, att inte få krama honom, kyssa honom, hålla hans hand, känna hans fingrar genom mitt hår, höra hans röst alldeles intill mig, känna hans doft…det är ett rent helvete!

Och det måste få vara okej att det är ett helvete för oss att vara isär!

Vi måste få må dåligt av att det är jobbigt utan att bli psykoanalyserade!

Vi måste vara starka och fortsätta trots att det gör ont. Orka resa oss upp ur sängen och leva, orka bry oss trots smärtan – för det är för VÅR skull. För vår framtids skull.

Och det är värt allt…

Tänd en liten eld och kämpa på hjärtat! Vi är osårbara ihop – efter allt det vi gått igenom är det här ingenting, särskilt med tanke på vad vi vinner genom att stå ut!

Jag finns här och älskar dig! Du är allt! <3

[cincopa 10724028]