Välj en sida

Buffy är utan tvivel bland det största som gjorts på TV någonsin. Serien är verkligen tidlös och helt övergrym!
Har gått in i en Buffy-nostalgi-period och återser nu samtliga avsnitt, säsong för säsong – jag hade glömt hur bra det var!
Man levde verkligen för det här som barn och nu minns man varför igen :).

Det har varit mycket bra filmer på sistone. Har varit på ett oerhört historie humör och då passade det utmärkt att se The Other Boleyn Girl, Elizabeth och Elizabeth – The Golden Age.

Dessa tre filmer behandlar: Henry Tudors (VIII) liv och framför allt triangeldramat mellan honom , Elisabeths mor Anne Boleyn och hennes syster Mary Boleyn, Elisabeths inledande tid på tronen och hur hon tillträdde den och hur hon formade England till en stormakt.

Den här typen av filmer är så oerhört givande att se på och ger i de flesta fall mer insikt i mänskligt beteende än psykologiska filmer som utspelar sig i nutid.
Jag älskar det!

Imorgon är det Buffy-späckad dag. Kan ju inte träna nu nyopererad som man är, vilket är fruktansvärt trist! Det är liksom det jag har att leva för nu om dagarna och under den kommande veckan blir det ingen träning alls…då får man helt enkelt fylla dagarna med annat. Storartade filmer och Buffy i mitt fall ;).

Nu är det dags att joina älsklingen, pussa honom på pannan och krypa ner i hans underbart trygga famn i sängen. <3