Välj en sida

Sammanfattar läget ganska fint… xD

Vi *kanske* har lyckats skaka lös en bostad i Linköping – med preliminärt tillträde i december. Borde veta mer imorgon, senast onsdag. Men blir det nu den så måste vi i värsta fall lösa tillfälligt boende till december. Med lite tur bara till november. Men det känns genomförbart. Det känns viktigt att komma ner till september – allra mest för Lexies skull. Så att hon inte blir uppryckt mitt i en termin, mitt i julförberedelser när vi har taskig möjlighet att ta ledigt. Men…IS i magen! Först ska vi få svar på om vi har den ”riktiga” lägenheten till att börja med.

Jag är duktigt trött i huvudet på kvällarna nu. Men det är inte långt kvar innan jag kan ha mer vanliga arbetstider igen (även om tempot fortfarande kommer vara högt) och det är lätt värt det. Nu har jag gjort det tråkiga för ikväll och ska faktiskt spela lite med Chrille. Ägna mig åt något fånigt för en liten stund. Det behövs!