Välj en sida

…det är inte så att vi dog eller nåt. Vardagen är proppfull helt enkelt. Veckan gick riktigt bra. Vi hade så himla många härliga stunder ihop jag och min lilla fis som inte är så liten. Chrille kom hem och vi firade fars dag. SÅ efterlängtad han var! Det blev en riktigt mysig helg. Han fick lite sötsaker som ska få komma upp på väggarna hemma. Det dyker säkert upp bilder när de kommit upp.

Nu har han dragit igång ordentligt på jobbet, jag är mitt i en ny läsperiod och Lexie förskolar sig. 🙂

Vardag helt enkelt.

Jag tog hem 2 av 3 förra läsperioden. :/ Det hade känts så himla mycket bättre om det inte var just statistiken jag missade, med ganska mycket verkar det som. Den jäkla kursen är ett sådant ångestmoment och jag ville bara ha den ur världen. Nu såg jag dessutom att jag nog inte kommer kunna ta den igen den här läsperioden för den tentan går samtidigt som en av mina ordinarie kursers. Bajs. Bajs. Bajs.

Det blir bara ännu mer utdraget. 

Nåja, jag satte de andra två iaf. Och studiebidraget är säkrat för den läsperioden. Och det är två kurser till som kommer hoppa upp i min sakteligen växande lista slutrapporterade, godkända kurser. Det är definitivt värt något. Mycket rent av. Det osar bara att det var JUST den kursen. Psykologin kan man läsa in innan man ska sova på kvällen. Räkna matstat behöver man lite mer huvud för… Jag ska försöka att inte låta det här bygga upp mer ångest kring kursen. Jag slits mellan känslan att det är genomförbart – att jag förstår koncepten när jag jobbar med dem, och känslan att jag inte fattar någonting – för när jag testar mig blir svaren alltid fel. Okej – ofta, inte alltid… Men det är fina känslor att ha tycker jag. De går hand i hand liksom och motarbetar varandra inte det minsta…

Samtidigt sitter jag mitt i en kemikurs och det hade lika gärna vara en fortsättningskurs i grekiska – jag vet faktiskt inte. Teorin är ju inte svår – mycket att komma ihåg om något – men ekvationerna och deras härledningar ser mest ut som jagvetintevad just nu. Jag måste bestämt räkna mer uppgifter för att få det här att bli något vettigt i huvudet. Det ska jag faktiskt göra nu. Pusselismask!

Jag kan göra frisyyrer!!!!! 😀