Välj en sida

Lexie gick och blev förkyld i helgen. Hederlig, vanlig förkylning. Hosta och snuva liksom. Inte så anmärkningsvärt. Vi gjorde oss i ordning imorse och gav oss iväg. Lexie har en klasskompis som heter Siri och lärde sig säga hennes namn i förra veckan. Så hon har sprungit runt och ropat efter Siri halva helgen och likaså imorse. Perfekt tänkte jag, då blir hon glad när hon kommer till Fire. Men efter vägen börjar hon hosta mer och mer och när vi står utanför grindarna får hon sådana hostningar att hon klöks. Jamen okej – bara att cykla hem igen dårå.. Yeeeeej! 

Hem, laga panikfrukost för vid det här laget är ju Lexie skrubbhungrig och sedan lappa ihop det som återstår av dagen. 

Hehe. Det gick bra till slut. Jag tappade lite dyrbar tid som jag hade behövt visade det sig. Men det borde jag kunna lösa faktiskt. 

Här hemma har Chrille börjat lite smått på vårt sovrum idag. Det ska äntligen bli av. Vi har ju prioriterat exakt allt annat över det så därför har det inte blivit av. Men nu! Ska bli jäkligt lyxxigt faktiskt att ha ett sovrum med tapeter som inte är trasiga och hänger snett… Och GARDINER! 😛

Imorgon kör vi igen! Hejja!