Välj en sida

Idag har jag roat mig med att skriva en av alla mina omtentor på förmiddagen och nu efter lunch ska jag träffa labbgruppen och multitaska craz-y-style. Finns hög risk för kaos in the brainmachine känner jag. Men det är helt sanslöst hur mycket vi har att göra just nu. Jag förstår verkligen inte hur den här läsperioden har planerats och det är på fullaste allvar folk som funderar på att tenta av ena kursen efter sommaren för de bara inte vet hur de ska hinna tentaplugga nu. Vi håller på med två regelrätta labbrapporter på engelska – den ena ska dessutom redovisas muntligt – och en stor räkneuppgift som sammanfattar hela den ena kursen och ska lämnas in. Inom den kommande 1,5 veckan. Typ. Där tillkommer returer på labbar och uppgifter som redan är inne och de här labbarna så klart. Det är oklart var tiden ska komma ifrån. Inget av det här är ju tidskrävande heller. Alls. 😛

Igår gick vi ”skyddsrond” i ett anvisat labb. Vi ska skriva en enorm rapport om brandrisker, hantering och förvaring av ämnen, vilka reaktioner det finns risk för, problemområden och förbättringsråd, bl.a. Det är den här vi sen ska redovisa också.  Väntar med spänning på när paniken ska kicka in…