Välj en sida

Hejja mig!! 

Och jag kunde spara passet som ”lugnt”! Va?!

Det var så jäkla skönt med en kvällstur. Jag kände mig så kick-ass!

Nu är jag ju självklart extra nervös inför upptrappningen. Nervös men pepp. Ikväll blev jag lite småbekymrad också. Jag fick lite ont i knäna. Jag vet ju att jag är tung, knäna lär ta stryk lite nu i början. Men jag tror mer på att jag har ont på grund av hur den här veckan sett ut. Det har verkligen gått från 0-100. 

Förra veckan var jag sjuk och veckan innan gjorde jag två av tre pass. Den här veckan har jag kört alla pass, cyklat mer än 40 minuter med lutning och en väska på 10 kg tre av dagarna. Jag är ganska övertygad om att det är det som är boven i dramat. Det har varit en ganska plötslig omställning för knäna. 

Jag hoppas verkligen inte det är min vikt som bråkar med dem!

Jag har klarat en hel vecka! Alla pass! Utan problem! Jag är bortom nöjd! 

God natt på er! 🙂