Välj en sida

Hon använder ju vårt språk! Klart hon förstår det då….eller?

Det går så fort och man blir så himla lurad. Det haglar ord ur ungen nu och man tror så lätt att hon förstår dem. Hon hade väl inte sagt det annars? Hon förstår tonfall och vet när man ställer frågor och är så himla aktiv i samtal och deltar hela tiden. Hon måste väl förstå vad det är hon svarar på?

Hahahaha!

Hon har hittat hammaren, hon har upptäckt att man kan göra roliga saker med den. Men hon använder den baklänges lika ofta som framlänges. För att slå lika ofta som att kramas. Hon har inte förstått hur den SKA användas än. Bra precis så är det. 

Men vi hör bara orden, orden som vi känner igen och vet vad de betyder. Men här är det fina; de betyder allt som oftast inte samma sak när HON säger dem. Åtminstone inte än. Det är skitsvårt att hålla koll på! Man tror så lätt att hon förstår ljusår mer än hon egentligen gör – på gott och ont.

Idag har jag långdag. Den känns så iaf. Har suttit med labbrapport nu på morgonen och sammanfattat resultat ifrån labben vi avslutade igår. Vi testade flamskyddsmedel och fick tutta fyr på saker igen. Nu ska vi dra slutsatser om resultaten utifrån ämnenas kemiska egenskaper, spekulera kring möjliga restämnen i de fall reaktionerna var ofullständiga och bedöma flamskydden utifrån våra experiment. Jag börjar vara lite nervös nu också. Brandkemin är ASintressant, men det är ungefär bra precis hur mycket som helst att lära sig. Utöver allt jag behöver komma ihåg sedan 8 år tillbaka… Men det gör all skillnad i världen att jag tycker det är så kul att läsa! Det är mycket att göra men det är spännande. Jag vill så gärna lyckas bra med det här!

Idag längtar jag dock hem till di mina. Chrille har det tufft – det suger att söka jobb i största allmänhet – och lilliskrutt har åkt på en ganska så ordentlig förkylning. Jag vill hem och kramas. Snaaart.

Nu måste jag packa ihop mig och rusa på föreläsning. Fun fun! Tagga mer kemi!