Välj en sida

Även om Lexie periodvis sovit väldigt dåligt om nätterna och knappt sovit en timme i stöten stundtals så här det alltid gått att söva om henne till ganska sent på morgonen. Vi har fått ligga kvar till allt mellan 8-10 på morgonen när det velat sig väl. Det har nog räddat oss stundtals faktiskt. Men det innebär också att vi inte riktigt var förberedda för en dryg vecka sedan när Lexie började vakna mellan 6-7 varje dag. Hon har nog faktiskt vaknat vid 05 någon morgon nu när jag tänker efter. 

Vi. Är. Inte. Vana. Vid. Det. Här.

Idag är det lördag, vi ska äta middag med en familj från föräldragruppen som vi inte träffat på riktigt länge. Lexie vaknade vid 07-ish. Före 12 hade vi redan handlat färdigt och varit en sväng på apoteket och ätit Biltema-korv  och kommit hem igen. Man hinner med en himla massa när man stiger upp tidigt på morgonen ju. 

Nu ligger resten av familjen och tupplurar sig, jag har fått plantera blommor och nu ska jag ta igen ett avsnitt av alla man inte hinner med nu när man är aktiv om dagarna. Sen ska kycklingen in i ugnen. Det blir tacos med pullad kyckling ikväll. Yumyum!